Havturist nyheder

Sidste nyt!

Betalingskort, Instagram og Facebook:
Som man kan se nederst på siden kan man nu også betale med Dankort, Diners, Discover, American Express mfl., og vi kan se at især Dankortet har været savnet. Vi er kun glade for at vores side er blevet endnu mere brugbar.

Vi har også åbnet vores Instagramkonto, og kan også følges på Facebook.
Nogle gange kommer der en spontan specialtur, og hvis man gerne vil med på en af de ture, kan man med fordel følge os på de sociale medier – da vi primært gør opmærksom på den type ture dér.
Instagram: @seatourist Facebook: Havturist – vi ses online.

Alle kortmuligheder er nu på vej
Nu lykkedes det os at få aftale hjem på alle kort, det er vi rigtig glade for. Så inden længe vil man på siden have mulighed for at betale med MasterCard & Visa (som det hele tiden har været muligt), men med tilføjelserne Dankort, JCB Diners & Discovery bliver det nu muligt for alle at booke events hos os.
Vi forsøger løbende at gøre siden bedre for brugeroplevelsen, og med denne opgradering, mener vi bestemt at det siden er blevet endnu bedre at benytte. Når symbolerne for kortene er synlige på siden, er aftalen aktiveret, og kortbetaling med disse kort er muligt.

Glæd dig til 2023 – det gør vi nemlig.
Vi har allerede nu fået tilkendegivelser/bekræftelser fra nye aktører som gerne vil udbyde deres oplevelser gennem os. Det betyder for dig at der næste år er flere oplevelser at vælge i mellem.
Vi kan løfte sløret for nogle af udbyderne allerede nu, og i den kommende tid vil i kunne se deres oplevelser blive slået op. Vi byder hjertelig velkommen til Gamborgen – udlejning af Kanoer og SUP’s. Vi er spændte, og glæder os til at vise dig alle oplevelserne.

Vi har nu fået lagt de fleste ture over i vores system, og lige nu er vi i gang med at få fundet plads til flere fisketure. Vi glæder os til at præsentere alle de nye ture og idéer her hos Havturist.

De første kortbetalingsaftaler (VISA/MasterCard) er på plads og aktiveret. Dankort forventes at lande meget snart.

Overtagelse af bookingtjeneste.

Da vi er ved at overtage alle planlagte ture fra bookinglillebælt vil der være nogle dage som ikke er repræsenteret hos os endnu, også selvom vores aktører har planlagte ture. Vi bestræber os på at overføre turene til os så hurtigt det kan lade sig gøre. Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om hvor du kan booke ture, er du velkommen til at ringe til os – så vil vi gøre vores bedste for at vejlede bedst muligt.