Havturist informerer

Sidste nyt!

Glæd dig til 2023 – det gør vi nemlig.
Vi har allerede nu fået tilkendegivelser/bekræftelser fra nye aktører som gerne vil udbyde deres oplevelser gennem os. Det betyder for dig at der næste år er flere oplevelser at vælge i mellem.
Vi kan løfte sløret for nogle af udbyderne allerede nu, og i den kommende tid vil i kunne se deres oplevelser blive slået op. Vi byder hjertelig velkommen til Gamborgen – udlejning af Kanoer og SUP’s. Vi er spændte, og glæder os til at vise dig alle oplevelserne.

Vi har nu fået lagt de fleste ture over i vores system, og lige nu er vi i gang med at få fundet plads til flere fisketure. Vi glæder os til at præsentere alle de nye ture og idéer her hos Havturist.

De første kortbetalingsaftaler (VISA/MasterCard) er på plads og aktiveret. Dankort forventes at lande meget snart.

Overtagelse af bookingtjeneste.

Da vi er ved at overtage alle planlagte ture fra bookinglillebælt vil der være nogle dage som ikke er repræsenteret hos os endnu, også selvom vores aktører har planlagte ture. Vi bestræber os på at overføre turene til os så hurtigt det kan lade sig gøre. Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om hvor du kan booke ture, er du velkommen til at ringe til os – så vil vi gøre vores bedste for at vejlede bedst muligt.